Syifa yg annoying gilaa-II :'D

               
Assalamualaikum readers :)kenal dop Syifa niee ? alaa , takkan tak kenal kod , hokk gilee-II tuh . haaa , baru kenal aku cakap camtuh . dea niee arn , tak abih-II nganjing aku Mu** . aku taksuka pon budaxx niee , tapii , aku taktahu lah bakpee syifa niee gilaa nganjing aku gitu . budax tu kan , pemalu dengan aku , asal lalu sebelah aku jea , dea takberani nak bertentang mata dengan aku . taktahu lah kenape . bak kata syifa ' Mungkin kau nie comel sangat kod '  tak boleh bla aku dengar syifa cakap camtu . harituu , dea nganjing aku H** . sakitt aku dengan syifa niee ! grrr -,- nak tahu , syifa tu kan kuadd dating dengan Fatah . fatah tu macam skandel dea pulakkk . haha ! jangan marah , jangan marah , nanti cepat tua . ahahaha ^_____^ btw , aku suka kawan dengan syifa , even dea niee agak gila-II sikedd , tapi , dea niee baekk . kau adoo kawan macam niee ? takdok kan ? so , takpayah nak jealous :P:P:P  batak kan aku ? kesah ape aku ? aku tahu kau jealous ! :P:P:P . huh , kbyee !

2 comments:

  1. Replies
    1. haha , betol lah kan ?! taknak mengaku pulakk . :P:P:P ~

      Delete